Welkom!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. Je interesse kan natuurlijk vanuit diverse rollen zijn. Zit je met je organisatie midden in een herhuisvesting? Ben je architect? Ben je een vakcollega? Wellicht een student die het Huisvestingskeuzemodel bestudeert?

Ik vertel hieronder in het kort wat ik doe vanuit YKA. Maar neem gerust persoonlijk contact met me op. Ik ben benieuwd wat je vragen zijn en welke connectie we hebben of kunnen maken!

Een intermediair tussen gebruikers, (vastgoed)professionals en huisvestingskeuzes.
Ik adviseer organisaties in ontwikkeling over daar bij passende huisvesting.  Dat kan een kort of langer traject zijn, helemaal in de fase van ambitiebepaling of al in de ontwerp of in de implementatiefase van een nieuwe manier van werken of studeren.
Ik heb recent gewerkt aan een Programma van Eisen voor een stafkantoor van een grote innovatieve zorginstelling in Rotterdam.  En voor een andere recente opdrachtgever, ditmaal in het onderwijs werk ik een helder visiedocument.
Ik heb ervaring met corporates, (semi)overheids- en onderwijsorganisaties en werk graag samen betrokkenen uit diverse disciplines, waaronder architecten. Ik werk graag met alle lagen binnen organisaties en rapporteer naar afdelingshoofden, directeuren, raden van bestuur en raden van toezicht.

Wat kan ik voor u betekenen?
Zit u met uw organisatie in een herhuisvestingsproces? Wellicht kan ik u helpen. Ik werk nu ruim 20 jaar als Huisvestingsadviseur, Corporate consultant en onderzoeker (what’s in a name). Door mijn diverse ervaringen heb ik ontdekt waar mijn meerwaarde ligt voor opdrachtgevers. En ik help u graag bepalen of ik ook voor uw proces van meerwaarde kan zijn. Als zelfstandige stem ik de samenwerking in een project optimaal aan de behoeftes. Uw vraagstuk en moment in het proces zijn leidend. Bel mij gerust om te bespreken wat ik voor u kan betekenen.

En zoals hiervoor al geschreven, ik ben benieuwd naar elke website bezoeker. De kans is groot dat we iets delen, zoals de passie voor de zoektocht naar de ideale werk- of leeromgeving. Bel of mail me gerust of laat een reactie achter.

Bellen kan op 06-52057401
Mailen kan naar yolanda@yka.nl

Hierbij ook een link naar mijn LinkedIn profiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *